top of page

Bruno Meuwissen

 

Mijn carrière begint in 1986 als zelfstandig schilder. Ik merkte echter snel dat er een grote vraag was naar iemand die volledige projecten konden realiseren. Om aan deze vraag te voldoen volgde ik bijkomende opleidingen elektriciteit, sanitair en parket. Dit bleek een winnende combinatie. Na bijna 30 jaar werk ik nog altijd met evenveel passie aan elk project van groot tot klein en dit steeds met kwaliteit en een goede service in gedachte.

 

Bvba Bruno Meuwissen & Co

 

Sinds 2007 is mijn zoon Stefan ook actief  in de familiezaak. Naast onze eigen ervaring doen we ook beroep op een netwerk van vaste partners om onze projecten op een kwalitatieve manier op te leveren. 

 

Bvba Bruno Meuwissen & Co staat garant voor het aansturen van de diverse vakmannen, de opvolging ervan en afwerking van het project. U hoeft zich geen zorgen te maken en u heeft met ons maar één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Dit voor zowel afbraak-, renovatie- als afwerkingsprojecten. Op de pagina “realisaties” kan u een selectie terugvinden van enkele projecten die door ons, al dan niet in samenwerking met onze partners, werden gerealiseerd .

 

Wenst u ook beroep te doen op de ervaring van Bvba Bruno Meuwissen & Co? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om uw project te bespreken en u een oplossing op maat voor te stellen.

 

 

 

 

 

bottom of page